Son Haberler

KÜÇÜKPAZAR 2-0 KANARYA SON DAKİKALAR (OLAYLI BİTEN MAÇIN GÖRÜNTÜLERİ)

KÜÇÜKPAZAR 2-0 KANARYA SON DAKİKALAR (OLAYLI BİTEN MAÇIN GÖRÜNTÜLERİ)


İstanbul 1. Amatör Lig 11. Grup mücadelesinde Küçükpazarspor ve Kanaryaspor, Mimar Sinan Stadında karşı karşıya geldiler.
Karşılaşmayı Oğuz Kaan Işık, Mehmet Can Aktaş, Ahmet Tuna Şen hakem triosu yönetti. Mücadele çekişmeli başladı. Henüz daha ilk dakikalarda karşılıklı gol pozisyonları yakalayan iki ekip de bu fırsatlardan yararlanamadı.
Küçükçekmece temsilcisi Kanaryaspor kanatlardan yüklenerek pozisyon yaratmaya çalışsa da hava toplarında etkili olan savunma oyuncuları gole kalesini kapattı. İlk yarı adeta orta saha mücadelesi oldu. 0-0’lık eşitlikle içeriye giren iki ekip ikinci yarı için istekli ve arzulu başlamak istedi.
Karşılaşmanın ikinci 45 dakikasında Küçükpazarspor’un oyun üstünlüğü vardı. Fatih ekibi aradığı golü 53. Dakikada Onur’un ayağından buldu. Öne geçme şansını iyi değerlendiren ev sahibi ekip maçta daha baskılı oynamaya devam etti.
Maçın ikinci devresinde Kanaryaspor’dan Ebubekir ve Ramazan’ın kırmızı kart görmesiyle konuk ekip sahada 9 kişi kaldı.
Bu anlarda, Hakeme “Daha yürekli maç yönetmelisin” diyen Kanaryaspor Teknik Direktörü Adem Aktaş bu sözleri nedeniyle sahanın dışına gönderildi. Ardından ataklarına ara vermeden devam eden ev sahibi ekip 78. Dakikada sahneye tekrardan Onur çıktı. Tecrübeli oyuncunun golüyle farkı 2’ye çıkartan Küçükpazarspor oyunun kontrolünü ele aldı. 2-0 geriye düşen ancak maçı bırakmayan Kanaryaspor son dakikalara doğru bir penaltı kazandı ancak Tolga ancak bu gol fırsatından faydalanamadı.

Kalan dakikalarda başka gol sesi çıkmayınca skor ev sahibi Küçükpazarspor’un 2-0’lık galibiyetiyle sonuçlandı. Kırmızı-beyazlılar bu sonuçla puanını 14 yaparken, Kanaryaspor 9 puanda kaldı.


Haber : Fatih YAVUZ



Paylaş: Google Plus

Yazar: Amatör Futbol TV

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum:

Yorum Gönder