Son Haberler

FATİH VATAN 4-2 OSMANİYE DEMİR KADINLAR 2. LİGİ (Women Football) MAÇ ÖZETİ

FATİH VATAN 4-2 OSMANİYE DEMİR KADINLAR 2. LİGİ (Women Football) MAÇ ÖZETİ


FATİH VATAN’DAN 2. LİGE GOLLÜ BAŞLANGIÇ Kadınlar 2. Liginin ilk haftasında İstanbul temsilcisi Fatih Vatan Spor Osmaniye Demirspor’u Fatih Mimarsinan Stadında konuk etti.
Maçta atılan 6 gol ve bol gol pozisyonları ile seyir zevki yüksek bir maç oldu. Karşılaşmayı Ömer Faruk Hallaç, Kadir Mutlu, Halil Büyükpınar hakem üçlüsü yönetti. Maçın ilk dakikaları karşılıklı ataklar ile geçti. 14. Dakikada Demirspor savunması ceza sahası içinde topa elle müdahale edince hakem penaltı noktasını gösterdi. 15. Dakikada Hülya topun altına fazla girerek penaltı vuruşundan yararlanamadı. 39. Dakikada ara pasına hareketlenen Milli oyuncu Kader Kısa düzgün bir vuruş ile takımını 1-0 öne geçirdi.
42. Dakikada ceza sahasına gönderilen topu önünde bulan Fatma skoru 2-0 yaptı. İlk yarı Fatih Vatan Spor’un 2-0 üstünlüğü ile bitti.
48. Dakikada Demirspor Hanife’ ye yapılan müdahale ile penaltı kazandı. Penaltı vurusunu gole çeviren Hanife farkı 1’ e indirdi. 78. dakikada kullanılan kornerde topa yükselerek kafayı vuran Mevlüde takımının 3. Golüne imza attı
90+1 de Orta sahada kazanılan topla kontra atağa çıkan Kader kendisinin 2. Takımının 4. Golünü attı.
90+3 te bir penaltı daha kazanan Demirspor Bahar’ın düzgün vuruşu ile farkı 2’ ye indirdi ve maçın sonucunu belirledi. Fatih Vatan Spor 4, Osmaniye Demirspor 2


Haber : Fatih YAVUZ








Paylaş: Google Plus

Yazar: Amatör Futbol TV

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum:

Yorum Gönder